Slide background

INTRETINERE

parcuri

toaletari arbori

zone verzi

     Spatiile verzi reprezintă o sursă zilnică de relaxare şi de aer curat, de aceea acordăm o mare atenţie proiectării, amenajării şi întreţinerii acestora. Fie că este vorba despre grădini, parcuri, zone verzi din incinta spaţiilor comerciale, institutii publice, terase verzi, terenuri de sport, peluze sau simple alei, noi avem grijă în permanenţă de frumuseţea lor naturala.

Tundere gazon

1

Cosirea gazonului se executa in functie de preferintele beneficiarului in ceea ce priveste inaltimea de tuns sau diversele forme geometrice conform cu utilizarea acestora Asiguram transportul si depozitarea deseurilor vegetale  in rampe de gunoi autorizate.

Toaletari arbori

toaletari

Se executa in functie de cerintele beneficiarului care pot fi: taieri de formare a coroanelor, taieri de corectie pentru diverse cresteri, taieri de regenerare in special a arborilor batrani, taieri de urgenta in caz de pericol in urma furtunilor sau a alunecarilor de teren. 

Plantari flori

2

Plantam flori anuale, bienale si perene pentru a creea compozitii florale deosebite. In multe situatii avem pregatite solutii originale in ceea ce priveste creerea de rondouri, rabate,benzi si mozaicuri florale pentru orice tip de beneficiar.

Fertilizarea plantelor

spry

Fertilizarea este importanta pentru ca un covor de iarbă hrănit prost sau nefertilizat se va uza curând pentru că va fi slab în faţa bolilor. Va stam la dispozitie cu personal calificat.

Inchiriem nacela

nacela

Pentru diverse taieri de formare a coroanei arborilor, toaletari, taieri de regenerare a arborilor batrani. Societatea noastra dispune de un utilaj performant PRB ( nacela ) de ridicare a muncitorilor la o inaltime de pana la 20m.

Cisterna de apa

cisterna

I n perioada de seceta, firma noastra va sta la dispozitie cu inchirierea unei cisterne de apa cu  un volum de 5000 litri.